TERUG NAAR DE KUST FILM FILMVERSLAG

Het is lichtjes schuin tegenwind en ik volg tot hij wat stilvalt. Jammer, want ik draaide wat zot. Op bepaald moment eerste 3 uit AK voorop. Op het einde van de koers is er wat meer afscheiding. Ik hou slechts vijf centimeter over, maar dat is wel genoeg om mijn eerste zege van het seizoen binnen te halen! Krigbaum neemt ons op sleeptouw en op m gaat Myngheer aan. Matthias was ervoor in de aanval en ook even ook Preben. Koning Dagonaut Gijs Scholten van Aschat

Ook al klaart het weer nog ietwat op, ik geraak volledig onderkoeld en mijn handen zijn gevoelloos en paars. Nieuwpoort avondcriterium 70 km – naar Nieuwpoort gefietst als training. Verder kan ik alleen maar tevreden zijn over het huidig vormpeil. Bouvry komt ook aansluiten zodat we met 5 in de achtervolging zitten. Broer brengt indrukwekkend Kittel terug na val en die wint. Ik kan alleen naar voor rijden, maar er komt nog 60 man weer aansluiten. Onze voorsprong loopt uit tot 2min30, maar dan wordt er getwijfeld en het peloton sluipt dichter. Zelf 2x geprobeerd laatste ronde.

Op een bepaald moment zijn we met ongeveer 12 renners weg en halen de vroege vluchters bij. Niels van Dorsselaer trekt alleen in de aanval. Kristoff wint, Van Avermaet 3e, Naesen 8e, Y.

Op de eerste maal Ruidenberg komt alles weer samen. We proberen nog aan te vallen, maar ze rijden niet meer mee en wachten onze aanvallen af. Ook Kenny Deketele die later letterlijk weg-viel en Thomas Sprengers mee van de ploeg. Zelf uitgebold als 58e op 51″. Knie en rug gehavend.

  RAREE RAREERAM RARO EPISODE 02

De eetclub (film)

We komen er bij en ondanks de vele aanvallen gaan we naar een sprint met Benjamin raakt betrokken bij een valpartij in het gewriemel het eerste uur van de koers maar kan terugkomen. Als we wat later worden ingelopen springen Steven Caethoven ex-profStijn de Bock en nog een renner weg. Geen ideale nacht naast spoorweg en beetje last van rug en buik.

Een slechte zet, want ik heb niet genoeg beensnelheid om hem nog in te halen en zo eindig ik tweede. In het zicht van de meet demarreert Emiel D, eerst Jacob Relaes, dan ik moet gat dichten en anderen sprinten uit mijn wiel. Tijdlang virtueel in het geel. Ik spring dan ook met de meeste ontsnappingen mee.

Overgenomen van ” https: Vanreyten maakt deel uit folmverslag de ontsnapping van 15 die werd ingerekend na 90 km; Benjamin betrokken bij verschillende aanvallen in heuvelachtig einde. Planckaert wint voor F.

De eetclub (film) – Wikipedia

Wat later krijgen we een eerste grote vlaag over ons, maar dat wordt nog door de warme kledij opgevangen. A bloc moeten beginnen aan de sprint en 3e Als ik kort voor de start dan nog eens tegen dek ga door een domme onoplettendheid is het zeker om zeep. Sta 12e in Ak. Ik zat 15e, maar er was maar plaats voor 10 man in de waaier. Karen ontdekt dat de vrouwen en hun echtgenoten geheimen voor haar en elkaar hebben.

  AISE JALAY JIA EPISODE 11

Op het einde van de koers is er wat meer afscheiding. Het sein voor ex-prof Steven Caethoven om een stevige demarrage te plaatsen. In de laatste meters komt Guyot nog naast mij. Nu wel 34e in AK. Sterk collectief gereden dus. Van mijn koers kan ik niet echt tevreden zijn, ik moest durven meegsprongen hebben. Sven goes to school and tries to hide his bruises. Met starten we op smalle baantjes. Daarna nwar ik soms wat hulp van andere renners. Filmveerslag valt niet stil in het peloton, maar het trio kan toch een minuut nemen.

Vanaf 2 ronden voor het einde wordt er serieus gedemarreerd.

Six wint voor Van Hooydonck en Piet. Kdc Tweet Rit 4 rond Frasnes: Ik wil filmverdlag in het begin rustig houden, maar kan me toch niet bedwingen.

Nu ga ik wat gas terug nemen en opnieuw opbouwen naar de heuvelachtige koersen. Groen licht dus om te koersen.