DE ZEVENSPRONG SERIE WAAR OPGENOMEN

En tot slot waren er nog de opnames bij het kasteelhek welke in augustus elders in Ruurlo werden gemaakt. Dat was uitgekozen als ‘Het Trappenhuis’, mede omdat het toen leeg stond en beschikbaar was. Meester Frans van der Steg vertelt de leerlingen van zijn klas iedere dag spannende verhalen, waarin hijzelf de hoofdrol speelt als Frans de Rode vanwege zijn rode haar. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Het verhaal begint wanneer de leraar van groep 7 Frans van der Steg op een dag geen spannend verhaal meer weet om aan de kinderen uit de klas te vertellen. Wanneer Thomas de schatkaart vindt, loopt het echter totaal anders dan Senior gepland had, omdat Thomas de kaart vol enthousiasme in de publiciteit brengt.

Botterman, Bertus Bertus Botterman. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. In andere talen Magyar Koppelingen bewerken. De serie begint wanneer het basisschooljongetje Thomas de oude weduwnaar Senior leert kennen. Goudsmit, Lex Lex Goudsmit. Net als veel van zijn vorige werk, schreef hij Thomas en Senior samen met Piet Geelhoed. NCRV , Nederland 2.

Senior zet alles op alles om zijn eigendom terug te krijgen.

Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. De Zevensprong bestaat echt en ligt in het bos ten noorden van Ruurlo.

Koot, Ragnar Ragnar Koot. Piet Geelhoed Karst van der Meulen. Handwijzer op “De Zevensprong” in Ruurlo. Thomas en Senior en de grote goudroofkortweg Thomas en Senior is een Nederlandse jeugdserie uitgeschreven door Piet Geelhoed en Karst van der Meulen.

Lambrechts, Frits Frits Lambrechts. Schagen, Riek Riek Schagen. Herwijnen, Carol van Carol van Herwijnen. Er werd ongeveer 6 weken gedraaid.

Thomas en Senior – Wikipedia

Ondanks enige weken verschil tussen de opnames in Kasteel Ruurlo en die in de Cinetone Studio’s, sluiten de opnames goed op elkaar aan. Steenbeek, Bart Bart Steenbeek. De Gruwel de graaf wordt ten val gebracht. Thomas en Senior op het spoor van Brute Berend. De serie bestaat uit 13 afleveringen van ieder een half uur en werd op de donderdagavond tussen Onbereikbare externe link Wikipedia: Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 sep om zevejsprong Beekman, Tim Tim Beekman.

  KING 2 HEARTS EPISODE 7 DRAMACRAZY

Botterman, Bertus Bertus Botterman. De zuil met de kattekop. Aanvankelijk vindt Thomas Senior maar een ouwe brompot, maar langzamerhand worden ze bevriend en hebben ze het beste met elkaar voor. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 2 jun om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Als Thomas bij toeval een geheimzinnig pakje in handen krijgt, proberen boeven, die denken dat Senior over het pakje beschikt, Senior te pakken te krijgen en hem uit te horen. Meester Frans van der Steg vertelt de leerlingen van zijn klas iedere dag spannende verhalen, waarin hijzelf de hoofdrol speelt als Frans de Rode vanwege zijn rode haar.

Jansen, Leoni Leoni Jansen.

80 Best oude tv serie images | TV Series, Childhood memories, Souvenirs

De Zevensprong is een Nederlandse jeugdserie die van 30 september tot 23 december werd uitgezonden door de NCRV. Hij woont helemaal alleen bij zijn oom in een geheimzinnig kasteel genaamd het Trappenhuis, dat alleen gevonden kan worden door degene die de zevende afslag op de Zevensprong weet te vinden. Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Geert-Jan mag voortaan bij zijn lieve tante Rosmarijn wonen en gaat natuurlijk voortaan naar de klas van Meester Frans.

Bart Steenbeek Lex Goudsmit. Graaf Grisenstijn gebruikt Geert-Jan alleen maar om de schat te vinden. Overgenomen van zevensrpong https: De serie werd tussen 1 april en 15 augustus in de Achterhoek opgenomen, en gebruikte verschillende locaties, waaronder Ruurlo o.

  THE DESCENT PART 2 SUBTITLES YIFY

Overgenomen van ” https: Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Meijer, Erik Erik Meijer. In andere talen Magyar Koppelingen bewerken.

Thomas en Senior

Frans hoort nu bij het complot van de Zevensprong, en de leden van dat complot willen allemaal dat Geert-Jan uit dat Trappenhuis komt waar hij nu woont. In andere projecten Wikimedia Commons.

Agterberg, Toon Toon Agterberg. Hulpmiddelen Swrie naar deze zevenspronng Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina’s Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Voor zijn zoektocht naar de geschikte spelers bezocht Van der Meulen in totaal zo’n 4.

Het verhaal begint wanneer de leraar van groep 7 Frans van der Steg op een dag geen spannend verhaal meer weet om aan de kinderen uit de klas te zevsnsprong. Karst van der Meulen. Koolschijn, Hugo Hugo Koolschijn. Net als veel van zijn vorige werk, schreef hij Thomas en Senior samen met Piet Geelhoed.

Berg, Joke van den Joke van den Berg.

Thomas en Senior en de grote goudroof. In de serie krijgt het tweetal te maken met een zakkenrollersbende die Senior’s gouden horloge steelt. Uiteindelijk, op de verjaardag van Geert-Jan die dan 11 jaar oud wordt, vinden de kinderen de schat wanneer ze bij het dansen van de Zevensprong door de vloer zakken. Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata Wikipedia: Tevens werden er in het kasteel op diverse plekken extra trapjes aevensprong opstapjes gemaakt.