CINEMA CITY ARAD PRET BILET

Realizeaza o verificare a utilizatorului curent inainte ca WordPress sa fie incarcat Permanent Wordfence https: Este folosit pentru a determina daca se afiseaza sau nu casuta informativa despre utilizarea si consimtamantul cookie-urilor. Acestea sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi asupra marcilor si prin alte legi si tratate. Utilizatorul intelege ca Societatea nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor Termeni si Conditii. Societatea nu garanteaza ca Site-ul va fi disponibil in mod constant sau disponibil. Utilizatorul este expres de acord cu primirea informatiilor de marketing din partea Societatii. Utilizatorii ne pot contacta:

In situatia in care continutul site-ului face referire la Partenerii comerciali ai Societatii, in concret fie la drepturi de proprietate intelectuala ale acestora, fie la activitatile comerciale pe care acestia le desfasoara, respectiv campanii comerciale, produse si servicii, preturi etc. Ce-si doresc barbatii 2D Comedie. Newsletter Orice stire, informatie, noutate transmisa Utilizatorilor abonati de catre Societate sub forma unei brosuri sau sub orice alta forma. Aceste date pot fi folosite de catre Facebook pentru a personaliza publicitatea oferita utilizatorului. Internet Explorer, Firefox, Chrome. Se va incerca in prealabil rezolvarea oricarei dispute in legatura cu prezentele Termeni si Conditii, pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Utilizator.

arad mall cinema

Colecteaza informatii despre interactiunea cu site-ul a utilizatorilor care ajung pe site prin intermediul linkurilor de pe Facebook afisari de pagini, completare formular de inregistrare prin Facebook login, actiuni in pagini precum click pe butoane. Utilizarea site-ului Utilizatorii nu au dreptul: Accesul si folosirea Site-ului fac obiectul prezentelor Termeni si Conditii Termeni si Conditii si legilor aplicabile.

Care sunt interesele tale? Sari la bara de unelte Despre WordPress. Utilizatorii ne pot contacta: Contractul va fi considerat ca fiind incheiat ciinema momentul in care Utilizatorul primeste o confirmare in acest sens de la Societate sub forma unui e-mail transmis la adresa mentionata la momentul crearii Contului mentionat la punctul 3.

Orice utilizare a continutului pentru alte scopuri, decat scopul personal, poate fi efectuata numai cu obtinerea in prealabil a consimtamantului scris al Societatii si prin indicarea sursei informatiei.

  WATCH PAULY SHORE IS DEAD VIOOZ

Shopping City Timişoara

Internet Explorer, Firefox, Chrome. Daca unele dintre datele Utilizatorului sunt incorecte, acesta este rugat sa contacteze Societatea cat mai curand posibil. Persoana de contact din partea operatorului de date, respectiv responsabilii DPO Data Protection Officers din partea partenerilor sai sunt:. Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Arad Mall Cinema – •

In cazul in care numele de utilizator si parola au fost furate sau compromise, va rugam sa notificati imediat Societatea prin transmiterea unui e-mail la adresa mall nepi.

Utilizatorul este expres de acord cu primirea informatiilor de marketing din partea Societatii. Cookie-uri folosite de Facebook in procedura de inregistrare, logare si autentificare a utilizatorului prin intermediul site-ului. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi adresata spre solutionare instantei romane competente.

Prezentarile afisate pe Site privind produsele, serviciile si promotiile prezentate pe Site apartin in exclusivitate Partenerilor comerciali care sunt raspunzatori pe deplin conform legii de prft furnizate.

Cererile pentru folosirea continutului Site-ului pentru alte scopuri decat cel personal pot fi adresate la adresa Calea Sagului nr. Utilizatorul poate inceta folosirea Contului creat pe Site in orice moment, prin stergerea Contului creat. Mia si leul alb 2D Dublat Aventuri.

Incalcarea prezentelor termeni si conditii Fara prejudicierea altor drepturi ale Societatii sub aceste Termene si Conditii, daca Utilizatorii incalca prezentele Termeni si Conditii in orice fel sau daca Societatea suspecteaza in mod rezonabil ca acestia au incalcat prezentele Termeni si Conditii, Societatea poate: Utilizatorul este expres de acord cu prezentele Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate. Consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal Inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

Prezentele Termeni si Conditii nu creeaza preet pentru terte persoane.

Nu stocheaza niciun fel de informatie personala. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest Site; prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate pe Site si care xity din surse externe; prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

  KHUSHIYON KII GULLAK AASHI EPISODE 4

Orice biilet contractuale care inlatura sau limiteaza drepturile conferite de lege consumatorilor nu vor produce efecte cu privire la acestia. Va actiona intocmai pentru realizarea scopului sus mentionat; Va prelucra doar datele inregistrate in scopurile declarate; Va aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala; Va aduce la cunostinta utilizatorului in momentul inregistrarii consimtamnatului urmatoarele: Arsd in vedere faptul ca Societatea doreste imbunatatirea experientei Utilizatorilor pe Site, aceasta incurajeaza opiniile si sugestiile; totusi, Societatea poate folosi comentariile sau sugestiile fara niciun fel de obligatie fata de Utilizatori.

Program cinema Patria – Craiova

Brandul lunii – Maybelline! Zi de nastere mortala 2 arac Horror. Contine sesiunea utilizatorului curent, folosit de server pentru identificarea utilizatorului curent. Utilizatorul intelege ca dupa incetarea Contractului sa nu incerce sa efectueze o noua inregistrare de Cont pe Site, insa va putea folosi Site-ul numai in scop informativ, cu respectarea conditiilor de la punctul 3. Coconut,micul dragon – Aventuri in jungla! In situatia in care continutul cunema face referire la Partenerii comerciali ai Societatii, in concret fie la drepturi de proprietate intelectuala ale acestora, fie la activitatile comerciale pe care acestia le desfasoara, respectiv campanii comerciale, produse si servicii, preturi etc.

Utilizatorul intelege faptul ca Societatea nu are control si nici obligatia de a actiona cu privire la: Ce-si doresc barbatii 2D Comedie. In plus, utilizatorii sunt notificati ca toti acesti parteneri sunt tinuti de respectarea obligatiilor privind protectia datelor cu caracter personal avand in vedere ca acestea — datele cu character personal — odata inregistrate de catre unul din partenerii asociati pot fi transferate catre ceilalti.

Realizeaza o verificare a utilizatorului curent inainte ca WordPress sa fie incarcat Permanent Wordfence https: